zavře již při 60.
Ales píše:to že to mate topení na samotíž je že se vám to bez cerpadla
do radiatoru nedostane ??
Ales píše:No pomalu se přiučujiza chvíly už stím budu konečně umět už se stím učím tak 3 měsíce a pořád skouším jinak topit ale nedaří se ale tyhle rady jsou fakt super tuhle větu sem ale nepochopil .....z videa.. po dosažení 80 stupnu na kotle
zavře již při 60.
Ales píše:Aha takže vám to jede samo ale ja mám už nové radiatory a litinove trubky o prumeru 22 mel bych teda termostat k cerpadlu nastavit aspon na 65C a ne na 35C když rozdelam ohen a cerpadlo sepne při 35C pak už velice dlouho trva než se dostanu na 65C dneska ráno sem hodil do kotle 2 špalky nastavil sem dusivku na 5mm a kominovou klapku sem uplne zavrel jak sem dosel ted z práce z komína se kouřilo nechápal sme tohle se mi jeste nestalo po 3 mesícech co kotel používám v kotli horelo ale spíše se dusilo a teplota kotle byla 30C nevim jak spravne to nastavit at to vydrží třeba cely den na 65C ??????
Ales píše:Možná že mám moc silný tah v komíně proto mi to moc nehořelo ted topím tak že kominovou klapku mam uplně zavřenou a dusivku na 1 cm a na termostatu mam 70C jak se to dostane k 70C sepne čerpadlo a tlačí pak vypne čerpadlo po chvíly a zase znovu a pomalu se to roztápí múže to tak být ???
Ales píše:Chci se ještě zeptat co je přednější kolik vzduchu projde přes dusivku nebo kolik odejde přes komínovou klapku je lepší přiškrtit vice kominovou klapku nebo dusivku ?? mám kotel ve sklepe a zdá se mi že když otevřu okno sklepní hoří to lépe!! do sklepa jinak vzduch stupuje, je lepší do kotlee pouštět studený vzduch nebo teplý ?????
Ales píše:a poslední díval jsem se na vkladání šamotovych cihel v navodu a podle navodu to je tak že u typu 25max jsou jen 4 cihly 2 male a 2 velke nad nemi a u typu 32 je 5 cihel 3 male a 2 velke!!! ja to mám ale naskladane tak jak u kotle 32 dostal sem 5 cihel neni ta cihla nahradni ??
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník